BRAND
 
FORMANCE
 
IN ACTION
Онлайн курс: Facebook и Instagram реклами

12 часа в общо 2 дни
5.март и 6.март.2021г.
Лектор: Иво ИлиевЗа курса накратко


2 пълни дни - общо 12 часа

На 5-ти и 6-ти март.2021г. може да сте част от двете целодневни онлайн събития от курса за facebook и instagram реклама, всяко от които е с времетраене 8 часа.

Подходящи за...

2-дненивният курс е подходящ за представители на фирми, собственици на електронни магазини, професионалисти в сферата на маркетинга и рекламата, студенти.

Дигитално присъствие

По-удобно за Вас, по-изгодно за Вас, по-безопасно - това са трите основни причини да проведем 2-те събития виртуално през платформата Zoom.

Лектор-практик

Целодневната програма на всеки от 2-та дни включва само практически упражнения и споделени казуси, примери и ноу-хау от лектор с международен опит в сферата на дигиталния маркетинг и реклама.

Бизнес-насоченост

Целим да Ви предложим решения, полезни за бизнеса Ви. Завършването на курса няма да Ви превърне в гуру на рекламата. Целта му е да Ви предостави небходимото ноу-хау, да изясни новостите, полезните практики и правилните процеси, в които си струва да инвестирате, когато рекламирате във Фейсбук и Инстаграм.

Пакет ресурси

Заедно с лекциите от обучителната програма - ще получите полезни ресурси и данни за планиране и провеждане на дигиталните Ви активности, полезни за Вашия бизнес. Заедно с това всички участници ще бъдат поканени в бизнес групата ни за взаимопомощ и обсъждане на новостите.

Откъси от предишни лекции


Няколко кратки актуални откъса от целодневни обучения и семинари с Иво Илиев в градове от страната, които са на тема фейсбук и инстаграм реклами.


От години активно провеждаме събития по дигитален маркетинг, реклама и комуникации под формата на фирмени обучения, семинари и пр. в страната. Независимо от количествените измерения на тази дейност, ние постоянно се стремим към качественото й изражение. Благодарим на всички, които ни се довериха, бяха част от нашите събития и споделиха своите позитивни отзиви!


6300+

Участници в обучения и семинари


7+

Години опит като организатори


1850+

Общо часове с лекции и упражнения


340+

Проведени фирмени обучения и семинари


ОтзивиС какво е по-различно от други подобни събития?


Имаме над 7 години опит в организирането на бизнес събития. Този опит ни помага да развиваме и надграждаме формите на обучение според очакванията на нашите посетители.

Без преразказ на Help-a

Няма да Ви преразказваме Facebook Help и Instagram Help, или да се концентрираме върху излишните обяснения на менютата и бутоните от интерфейсите на социалните мрежи. 2-дневният курс е насочен към хора, които вече имат основната яснота относно дигиталните канали и искат да получат повече стратегическа и практическа информация.

Без "магически" трикове

Конкретно, разбираемо и реалистично - това ще е експертното съдържание, което ще получите на 2-те събития. Без нереални обещания - нито ще станете гуру, нито ще Ви дадем магическа формула за успех. Ще получите много професионализъм, ноу-хау, идеи, конкретни реалистични представи и актуални знания.

Без информация "на парче"

В рамките на 2-та дни ще Ви бъде представена цялостна рамка за дигиталното Ви присъствие във Facebook и Instagram, с което целим да Ви вдъхновим с множество идеи как да развивате своя бизнес с помощта на получените знания. Няма да получите информация "на парче" без да Ви бъде представена цялостната картина.

Актуалните новости

Освен представяне на стратегии, ще Ви запознаем и с важните новости за каналите Facebook и Instagram, както и с начините да се подготвите за тях. Предстоят важни промени в двата канала и тяхното коментиране е важно за правилното целеполагане и бизнес решения в бъдеще.

Пакет допълнителни ресурси

Всеки участник ще получи като подарък - комплект ресурси от нас - това са данни, проучвания, методи за работа по маркетинг и реклама, различни case studies, изводи и пр. Целта е чрез тези ресурси да обогатим материалът от програмата, за да имате по-цялостна представа по темите.

Общуване. Общност.

По всяко време на обучението имате онлайн ресурси за задаване на въпроси и чат с всички или някои от участниците. Програмата включва достатъчно време за дискусии и брейнсторминг по реални казуси, групирани в интересни онлайн тестове. Заедно с това всеки участник ще бъде поканен в нашата дигитална бизнес общност от над 300 участника.

ЛекторПрограмаРегистрирайте сеОтзиви

 

Програма

Курсът е в рамките на 2 поредни дни (петък и събота, целодневно):
5.март.2021г. (10:00-18:10ч.), 6.март.2021г. (10:00-18:10ч.)

Ден #1

начало: 10:00ч.

петък 5.3.2021г. • от 10:00ч. до 18:10ч. • онлайн в Zoom

Рекламни цели и бизнес цели - как да ги подбираме адекватно.

10:00ч. – 11:00ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Рекламно съдържание, структура и рекламни криейтиви при Facebook Ads

11:10ч. – 12:10ч.

виж подробности

12:10ч. – 13:10ч.

Обедна почивка.

Business Manager и управление на Assets, от които зависят рекламите

13:10ч. – 14:10ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Placements - какво трябва да знаем за рекламните разположения.

14:20ч. – 15:20ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Особености на аукционната система на Facebook Ads. Ценообразуване и управление на разходите за рекламите.

15:30ч. – 16:30ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Подбор на рекламните аудитории и създаване на buyer personas

16:40ч. – 17:40ч.

виж подробности

Време за въпроси и отговори по темите от деня.

17:50ч. – 18:10ч.

Ден #2

начало 10:00ч.

събота 6.3.2021г.• от 10:00ч. до 18:10ч. • онлайн в Zoom

Оптимизация на рекламните аудитории при фейсбук рекламите

10:00ч. – 11:00ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Инструменти за динамично рекламиране и динамични криейтиви - възможност за по-добри печалби.

11:10ч. – 12:10ч.

виж подробности

12:10ч. – 13:10ч.

Обедна почивка.

Инструменти за измерване, тестване и проучване на рекламната ефективност.

13:10ч. – 14:10ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

До каква степен фейсбук рекламите имат заслуга за продажбите ни - методи за оценка.

14:20ч. – 15:20ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Статистики от Facebook Ads и Facebook Insights - как да ги използваме ефективно.

15:30ч. – 16:30ч. / с 10мин. почивка в края

виж подробности

Завършваща лекция: Новости и бъдещи предизвикателства на facebook ads

16:40ч. – 17:40ч.

виж подробности

Време за въпроси и отговори по темите от деня.

17:50ч. – 18:10ч.Регистрирайте сеОтзиви

Лектор и модератор на курса


Иво Илиев

Иво Илиев

Специалист дигитален маркетинг Маркетинг мениджър и Блогър

Здравейте! Казвам се Иво Илиев, на 36 години; баща, блогър, маркетолог. Имам икономическо образование и международен опит в маркетинга и рекламата от 2003г. Като организатор и идеолог на "BrandFormance IN ACTION" съм изключително щастлив да Ви поканя на нашето бизнес събитие, в което ще Ви споделя новости и ноу-хау от нашата практика в областта на дигиталния маркетинг и рекламата.
Обикновено на нашите събития присъстват представители от множество бизнес браншове, професионалисти и предприемчиви българи, които искат да бъдат в крак с тенденциите и да научат от първа ръка нещо полезно за своето успешно бизнес присъствие. Ще се радвам ако сте част от тази вдъхновяваща атмосфера! За мен ще бъде изключителна чест да се запознаем и видим с вас на предстоящото събитие!
Предварително Ви благодаря за проявения интерес - като хора, правещи бизнес, аз и вие не бихме инвестирали в неща, които не са ни ясни. Една от основните идеи на събитията е да Ви даде яснота, за да предприемете разумните бъдещи инвестиции.Регистрирайте сеОтзиви

За Иво Илиев

Иво Илиев е уравител на дигитална маркетинг агенция Interactive Age и маркетинг агенция BrandFormance, която е една от 67 агенции в света, избрана за Facebook Marketing Consultant Partner през 2019г. От началото на 2020г. агенцията е Facebook Technical Service Partner заедно с 90 други международни дигитални компании.

Иво Илиев работи от 2003г. в сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите. През 2012г. и 2013г. негови кампании са одобрени за участие във Facebook Marketing Awards конкурса на Facebook. В началото на 2019г. Иво Илиев е един от първите сертифицирани маркетинг консултанти в международен план по официалната програма на Facebook за маркетинг консултанти (сериен номер на удостоверението: cert_2v2tc3wm).

Опитен професионалист с богато портфолио в сферата на дигиталния маркетинг и реклама. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, NIVEA, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, BMW, Raiffeisen Asset Management, TEVA и много други.

Иво е участник и организатор на множество маркетинг събития в градове от страната. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в Икономически Университет - Варна, Нов Български Университет - София, Технически Университет - Варна. Участва в някои от най-значимите събития по дигитален маркетинг в страната. Повече за него ще научите в страниците на професионалния му маркетингов блог www.ivosiliev.com

Отзиви от участници в предходни курсове:ПрограмаРегистрирайте сеЛектор

Актуалните и полезни теми от дигиталния маркетинг и реклама, обяснени ясно и с примери от професионалисти-практици.Събитията "BrandFormance IN ACTION" имат за цел да представят и обяснят разбираемо на представителите на бизнеса всички съвременни възможности за успешни инвестиции в дигиталната среда, където са техните клиенти. Ако имате фирма или работите като дигитален специалист в компания - това е вашата среда - където практици ще Ви споделят множество възможности, успешни примери и практически решения от сферата на дигиталния маркетинг, интернет рекламата и онлайн комуникациите.

За да инвестираш в нещо - трябва да го познаваш и разбираш. Това се случва на "BrandFormance IN ACTION" - споделяне на необходимите знания за вземане на правилни решения относно инвестиция в бизнес представяне, присъствие и комуникация. В епохата на мобилните комуникации, мултиканалното сърфиране, социалните медии и smart технологии, надеждната информация и общуването с професионалисти могат да бъдат вашите най-големи конкурентни предимства. Участниците в събитията "BrandFormance IN ACTION" ще бъдат поканени в бизнес групата "Brandformance Community", където общуването по важните теми бива продължено от всички, които имат желание за взаимопомощ, нетуоркинг и споделяне на новини и ноу-хау.

Снимки от събитиятаРегистрирайте сеЛектор

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ


Ако имате въпроси или желаете преференциални цени за записване на групи над 3 участника:
обадете се на тел. 0889257334, за да Ви съдействаме.

Благодарим за проявения интерес!
Такса за 1 участие в целия курс: 180 лв. с ДДС
 
Такса за 1 участие в целия курс: 180 лв. с ДДС

Регистрациите се приемат онлайн само посредством настоящата форма за регистрация. След направена регистрация ще получите проформа-фактура на посочения email в рамките на 1 работен ден. Заедно с проформа фактурата ще получите и банкова сметка, по която трябва да бъде наредено плащането на таксата за участие.